Tirsdag Kl. 12:00 - 15:00

Bryllupsmenu 2018

 

Forret på tallerken

Koldrøget laks med strandurter, sprødt rugbrød og peberrodsskum

Brændte kammuslinger med blomkålspure, crudite af rosenkål og krydderurter

samt skilt kærnemælksvinagrette

 

 

Hovedret på bordet eller på tallerken

Duet af

Medaljon af Dådyr fra Rævheden

Kraftig portvinsglace - Skalotteløg glaseret med rødvin og honning fra Egholm

Kartoffelgratin på kartofler fra Egholm, æg fra Bøgebæk og Comandant fra Sønderhaven

Sprød kugle med langtidsbraiseret OX med Styrbord og urter

Små nye gulerødder - Selleri mousselini

 

Dessert på tallerken

Death by chokolate

Den ultimative brownie - hvid chokolade ganache - chokolademousse

Bær - marengs - karamel - blomster

Hyldeblomstsorbet

360,- ( Minimum 40 kuverter )

 

Børn imellem 3 og 12 år 200,-

Børn imellem 1 og 3 år 100,-

 

Drikkevarer og alt det andet

 

Mousserende velkomst

50,-

 

Hvidvin - rødvin - øl - sodavand - det hele er fra start til slut

250,-

Børn imellem 3 og 12 år 

140,-

Børn imellem 1 og 3 år 

100,-

 

Dessertvin 50,-

 

Kaffe / the ad libitum

30,-

 

Drinks ad libitum

95,-

Natmad 

Lav selv hotdogs

Ristede og røde pølser fra Tican

Ketchup, sennep, remo, ristet løg, rå løg og agurksalat

Hjemmelavede pølsebrød

60,-

Eller

Cremet spicy karrysuppe

Med kylling, urter og perlebyg

Serveres med ciabatta, grov pesto og creme fraiche

60,-