Vi holder lukket idag

Konfirmation 2018

Forret på tallerken

To slags laks fra eget røgeri

Varmrøget peberlaks med strandurter og ramsløgsmayo

Koldrøget laks med sprødt rugbrød og peberrodsskum

Serveres med koldhævet brød og smør

 

Det varme

Fall off the bone Barbeque ribs

Spicy coleslaw på rødder, kål og peberrod

Sprøde steakfries og Heinz

 

Langtidsstegt nakke af Dansk gris rullet med krydderurter

Serveres med "ryste" bær og hjemmelavede flæskesvær

Tzatziki på rødbede, æbler og quinua fra Falslevgaard

Spinatsalat med fennikel og hyben vinagrette fra Busk økologi

 

Gaardkylling stegt med oregano, grillede citroner og røget paprika

Små petitkartofler vendt med citronskal, hvidløg og persille

Kraftig kyllinge skysauce monteret med 38%

Salat af bagte tomater, Comandant fra Sønderhaven og syltede løg

 

Helstegt kødkvæg fra Nordjysk natur

Serveres med cremet sauce på skovsvampe

Kartoffelgratin på kartofler fra Egholm, æg fra Bøgebæk og Comandant fra Sønderhaven

Forårssalat af hjertesalat, asparges og kærnemælks vinaigrette

 

Dessert

Tà selv isbar med flødeis fra Vebbestrup

Vafler, hjemmelavet guf, syltetøj og flødebolle

Lune pandekager

Hjemmelavet nutella

Svampet gulerodskage

Flødeostcreme og glaserede valnødder

 

330,-

Børn under 12 år 198,-

Børn under 3 år 98,-

 

Mousserende velkomstdrink

48,- ( Alkoholfri 30,- )

 

Hvidvin, rødvin, øl og vand ad libitum hele dagen

230,-

 

Kaffe og the

30,-

 

Natmad 

Lav selv hotdogs

Ristede og røde pølser fra Tican

Ketchup, sennep, remo, ristet løg, rå løg og agurksalat

Hjemmelavede pølsebrød

60,-

Eller 

Tarteletter med høns i asparges

60,-

Eller

Cremet spicy karrysuppe

Med kylling, urter og perlebyg

Serveres med ciabatta, grov pesto og creme fraiche

60,-