Konfirmation 2018
Forret på tallerken
To slags laks fra eget røgeri
Varmrøget peberlaks med strandurter og ramsløgsmayo
Koldrøget laks med sprødt rugbrød og peberrodsskum
Serveres med koldhævet brød og smør
Det varme
Fall off the bone Barbeque ribs
Spicy coleslaw på rødder, kål og peberrod
Sprøde steakfries og Heinz
Langtidsstegt nakke af Dansk gris rullet med krydderurter
Serveres med "ryste" bær og hjemmelavede flæskesvær
Tzatziki på rødbede, æbler og quinua fra Falslevgaard
Spinatsalat med fennikel og hyben vinagrette fra Busk økologi
Gaardkylling stegt med oregano, grillede citroner og røget paprika
Små petitkartofler vendt med citronskal, hvidløg og persille
Kraftig kyllinge skysauce monteret med 38%
Salat af bagte tomater, Comandant fra Sønderhaven og syltede løg
Helstegt kødkvæg fra Nordjysk natur
Serveres med cremet sauce på skovsvampe
Kartoffelgratin på kartofler fra Egholm, æg fra Bøgebæk og Comandant fra Sønderhaven
Forårssalat af hjertesalat, asparges og kærnemælks vinaigrette
Dessert
Tà selv isbar med flødeis fra Vebbestrup
Vafler, hjemmelavet guf, syltetøj og flødebolle
Lune pandekager
Hjemmelavet nutella
Svampet gulerodskage
Flødeostcreme og glaserede valnødder
Chokoladespringvand med Callebaut flødechokolade
Forskellige frugter, bær og skumfiduser
330,-
Børn under 12 år 198,-
Børn under 3 år 98,-
Mousserende velkomstdrink
48,- ( Alkoholfri 30,- )
Hvidvin, rødvin, øl og vand ad libitum hele dagen
230,-
Kaffe og the
30,-
Natmad
Lav selv hotdogs
Ristede og røde pølser fra Tican
Ketchup, sennep, remo, ristet løg, rå løg og agurksalat
Hjemmelavede pølsebrød
60,-
Eller
Tarteletter med høns i asparges
60,-
Eller
Cremet spicy karrysuppe
Med kylling, urter og perlebyg
Serveres med ciabatta, grov pesto og creme fraiche
60,-