Fredag Kl. 11:30 - 21:00

Aften Påskebuffet

Aften Påskebuffet 18.00 til 21.00 Lørdag den 31/3 Hjemmelavede sild Marinerede sild Vendt med kapers, krydderurter og løg Serveres med hjemmelavet karrysalat Påskesild Med ramsløg, citron og hjemmesyrnet fløde Stegte Påskesild Sild vendt i svedjerug fra Falslevgaard og pandestegt Lagret med øl, eddike, grov dijon og masser af peber Samt selvfølgelig hjemmelavet fedt Det kolde Stenbidderrogn Mini blinis, forårsløg, dild og fed creme fraiche fra Sønderhaven Signatur æg fra Bøgebæk Cremet æggefyld og toppet med rejer Vores egen koldrøget peberlaks Flødestuvet spinat og brændte citroner Kylling "Danoise" Vores variation af en kyllingesalat med rabarber, agurk og kartoffel Økologiske blåmuslinger fra Hvalpsund dampet i Bagbord pilsner Aioli på hvidløg, mayo og økologiske kartofler Det lune Økologisk lam fra Ulvhøj stegt med ramsløg og citron Bagte løg med rosmarin - Baba Ganoush Hjemmebagte Tarteletter Frikasse på Nordjysk lam, dild, kørvel, asparges og fed Jerseymælk fra Bøgebæk Fall off the bone Barbeque ribs Spicy coleslaw på rødder, kål og peberrod Sprøde steakfries og Heinz Flæskeæggekage på økologisk æg fra Bøgebæk Bagte tomater, kartofler fra Egholm og Comandant fra Sønderhaven Verdens måske bedste rødbeder og grov sennep Forårs variation af mørbrad a la creme Grisemørbrad, Coppa fra Rævheden, skalotter, timian, svampe syltet i Hybeneddike fra Busk og Fed Jersey mælk fra Bøgebæk Kartoffelgratin på kartofler fra Egholm, æg fra Bøgebæk og Comandant fra Sønderhaven Dessert Tà selv isbar med flødeis fra Vebbestrup Vafler, hjemmelavet guf, syltetøj og flødebolle Bondepige med slør Kompot på æbler fra Bøgebæk og rabarber, smørristet rugbrød med farin og letpisket flødeskum Hvid Sønderhaven røget over bøgeflis Kornknas fra Vester Hedegaard bagt med øl og honning fra Egholm Chokoladespringvand med Callebaut flødechokolade Forskellige frugter, bær og skumfiduser Voksne 245,- Børn fra 3 til og med 11 år 125,- Børn under 3 år 50,-