Vi holder lukket idag

 

Frokost buffet 2018

12.00 til 15.00 ( Maj onsdag til søndag ) ( Juni/ juli/ august alle dage ) 

Hjemmelavede sild

Marinerede sild

Vendt med kapers, krydderurter og løg

Serveres med hjemmelavet karrysalat

Styrbord sild

Lagret med Dark ale fra Nibe, malt, farin og løg

Stegte sild

Sild vendt i svedjerug fra Falslevgaard og pandestegt

Lagret med øl, citron, appelsin og masser af peber

Samt selvfølgelig hjemmelavet fedt

 

Det kolde

Signatur æg fra Bøgebæk

Cremet æggefyld og toppet med rejer

Vores egen hjemmerøget peberlaks

Syrnet fløde med dild og citronskal

Gammeldags hønsesalat

Svampe, bacon og asparges

Nordjysk pålægsplanke

Hjemmelavet tilbehør og løgmarmelade

 

Det lune

Tar - det - letter

Hønsefrikasse på økologisk Jersey mælk fra Bøgebæk

Rødder, ærter og asparges

Smørstegte torskedeller

Serveres med råsyltede dildagurker og Husets remo

Flæskeæggekage på økologisk æg fra Bøgebæk

Bagte tomater og Comandant fra Sønderhaven

Verdens måske bedste rødbeder og grov sennep

Nordjysk mørbrad a la creme

Grisemørbrad, Coppa fra Rævheden, skalotter, timian, svampe syltet i Hybeneddike fra Busk og Fed Jersey mælk fra Bøgebæk

Sprøde fries vendt med Retro ost fra Sønderhaven og krydderurter

Hjemmesyltede dildagurker - råsyltede tyttebær 

 

Dessert

Tà selv isbar med flødeis fra Vebbestrup

Vafler, hjemmelavet guf, syltetøj og flødebolle

Bondepige med slør

Æblekompot på æbler fra Bøgebæk, smørristet rugbrød med farin og letpisket flødeskum

Hvid Sønderhaven røget over bøgeflis

Æble / skalotteløgschutney med honning fra Egholm

Hverdage 165,-

12.00 til 15.00

Weekend og helligdage 215,-

12.00 til 15.00

Børn fra 3 til og med 11 år 100,-

Børn under 3 år 50,-

Til lukkede selskaber koster buffeten 275,-