Aftenkort 2020
Juni / juli / august
Fra 18.00 Fredag og Lørdag
Forretter
Tartar på økologisk Jersey fra Egholms græsenge
Rørt med peberrod, grov sennep, krydderurter, kapers og hampefrøolie fra Vinderup
Toppet med sprøde chips af økologiske kartofler
95,-
Tartar på hjemmerøget laks fra KYST
Rørt med både kold og varmrøget laks
samt krydderurter, citronskal og creme fraiche fra Sønderhaven
Toppet med sprøde chips af økologiske kartofler
95,-
Klassisk tartelet med høns i asparges
Lille sprød tartelet fra Othello bageren
Skøn stuvning på møre hønseoverlår, fed sauce og hvide asparges
Toppet godt med persille
95,-
Hovedretter
Stegte Limfjordsål fra Staun ad libitum
Flødestuvede kartofler fra Lille Østergaard toppet med persille
Hjemmesyltede agurker - råsyltede tyttebær - Verdens måske bedste rødbeder
295,-
Børn under 12 år 150,-
Nordisk Ribeye af Kroghængt kødkvæg
Sommercoleslaw vendt med urter og creme fraiche fra Sønderhaven
Hjemmelavet bearnaise og sprøde fries
225,-
Kronborgs stjerneskud
To smørstegte maltpanerede rødspættefiletter fra KYST
Luftig citron mayonnaise - æg fra Bøgebæk
Grønlandske rejer - asparges - rød dressing
Hjemmerøget laks fra KYST med dilddressing
175,-
Tørsaltet flæsk ad libitum
Persillesauce på fed Jerseymælk fra Bøgebæk
Smørvendte kartofler fra økologiske Lille Østergård
Verdens måske bedste rødbeder
175,-
Børn under 12 år 100,-
Nordjyllands største tartelet
Sprød kæmpe tartelet fra Othello bageren
Skøn stuvning på møre hønseoverlår, fed sauce og hvide asparges
Toppet godt med persille
125,-
( kan du spise en mere koster den næste 98,- )
Desserter
Pandekager
Hjemmebagte pandekager
Toppet med chokoladesauce og hakkede nødder
Vanilleis fra Vebbestrup
85,-
Ostebræt
Rød Sol fra Sønderhaven Gårdmejeri
Høgelundgaard blåskimmel "Arla Unika"
Vores egen koldrøget Havarti med peber
Hjemmelavet tilbehør
85,-
Tà selv isbar med flødeis fra Vebbestrup
Vafler, hjemmelavet guf, syltetøj og flødebolle
65,-,-
( Børn under 12 år 35,- )
Børneretter
Smørstegt rødspættefiskefilet med persillesauce og fritter
Serveres med Heinz og grov remoulade
95,-
Tre sprøde tarteletter
Skøn stuvning på møre hønseoverlår, fed sauce og hvide asparges
75,-
Spaghetti bolognese
Kødsauce på økologisk Jersey fra Egholms græsenge
Økologisk spaghetti
Revet Comandant ost fra Sønderhaven
75,-