Onsdag Kl. 11:30 - 21:00

 

Frokostbuffet 2020

KUN LØRDAG OG SØNDAG

Vores sildeudvalg på bæredygtige sild

Marinerede sild

Hjemmemarinerede sild på saltsild fra vores leverandør KYST

Vendt med kapers, krydderurter og løg

Serveres med hjemmelavet karrysalat

Kronborgs kryddersild

Hjemmemarinerede sild på saltsild fra vores leverandør KYST

Lagret med sort peber, kirsebær og lakrids

Sild lagret i øl

Stegte marinerede sild, smurt med grov sennep og krydret med peber og persille

Lagret med øl, humle og citroner

 

Det kolde

Signatur æg fra Bøgebæk

Cremet æggefyld og toppet med Grønlanske rejer

Vores egen hjemmerøget peberlaks fra KYST

Dilddressing på hjemmerørt mayo og creme fraiche fra Sønderhaven

Stegt kyllingesalat

Vendt med cremet dressing, svampe, sprød bacon og asparges

Vesterhavstorsk fra Hanstholm

Dampet torsk, rød dressing, asparges og Grønlanske rejer

Økologisk flæskesteg

Serveres med råsyltede agurker, hjemmelavet rødkål og slagter bolcher

Det lune

Mormors klassiske tarteletter

Skøn stuvning på møre hønseoverlår, fed sauce og hvide asparges

Smørstegte Vesterhavs torskedeller

Serveres med råsyltede agurker og Husets grove remo

Flæskeæggekage på økologisk æg fra Bøgebæk

Forårsløg og Comandant fra Sønderhaven

Verdens måske bedste rødbeder og grov sennep

Ib Holmbergs flødeleverpostej

Sprød bacon og stegte champignons

Sprøde steaksfries til børn og barnlige sjæle

Heinz - Aioli

Dessert

Tà selv isbar med flødeis fra Vebbestrup

Vafler, hjemmelavet guf, jordbærsauce. chokoladesauce og flødeboller

Jordbær / rabarber trifli

Kompot på jordbær og rabarber

Knas på makroner, ristet rasp og havregryn

Flødeskum på Thise økologiske fløde

Ostebræt

Rød Sol fra Sønderhaven Gårdmejeri

Høgelundgaard blåskimmel "Arla Unika"

Vores egen koldrøget Havarti med peber

 

Weekend og helligdage 225,-

11.30 til 15.00

Børn fra 3 til og med 11 år 110,-

Børn under 3 år gratis

Med forbehold for ændringer i menuen efter sæson