Fredag Kl. 11:30 - 15:00

 

Frokostbuffet 2019

Hjemmelavede sild fra KYST

Marinerede sild

Vendt med kapers, krydderurter og løg

Serveres med hjemmelavet karrysalat

Sild i Porter

Marineret sild lagret med vores egen Porter, malt, farin og løg

Sild i IPA

Stegte marinerede sild, smurt med grov sennep og krydret med peber og persille

Lagret med vores egen IPA, æbler og citroner

 

Det kolde

Signatur æg fra Bøgebæk

Cremet æggefyld og toppet med håndpillede rejer

Vores egen hjemmerøget peberlaks fra KYST

Dilddressing på hjemmerørt mayo og creme fraiche fra Sønderhaven

Gammeldags hønsesalat

Vendt med cremet dressing, stegte svampe, sprød bacon og asparges

Vesterhavstorsk fra Hanstholm

Dampet torsk, rød dressing, asparges og håndpillede rejer

Hjemmerøget svinemørbrad

Syltede æbler og peberrodscreme

Det lune

Mormors klassiske tarteletter

Fed sauce på hønsefond, asparges, Jerseymælk fra Bøgebæk og hønsetern

Smørstegte Vesterhavs torskedeller

Serveres med råsyltede agurker og Husets grove remo

Flæskeæggekage på økologisk æg fra Bøgebæk

Forårsløg og Comandant fra Sønderhaven

Verdens måske bedste rødbeder og grov sennep

Hjemmelavet flødeleverpostej

Sprød bacon og stegte champignons

Sprøde steaksfries til børn og barnlige sjæle

Heinz - Aioli - Comandant mayo - Chipotle mayo

Dessert

Tà selv isbar med flødeis fra Vebbestrup

Vafler, hjemmelavet guf, jordbærsauce. chokoladesauce og flødeboller

Lun æbletærte

Æblekompot på æbler fra Bøgebæk, smuldredej og hakkede mandler med kanel

Creme fraiche fra Sønderhaven Gårdmejeri

Ostebræt

Rød Sol fra Sønderhaven Gårdmejeri

Høgelundgaard blåskimmel "Arla Unika"

Vores egen koldrøget Havarti med peber

Syltede kirsebær og hybenchutney

Hverdage 175,-

11.30 til 15.00

Weekend og helligdage 215,-

11.30 til 15.00

Børn fra 3 til og med 11 år 100,-

Børn under 3 år 50,-

Med forbehold for ændringer i menuen efter sæson