Tirsdag Kl. 11:30 - 21:00

Frokostkort

( Vær opmærksom på prisstigninger pr 1/6-22 )

Fra 11,30 til 15,00

 

Smagen af Nordjylland

6 lækkerier fra Nordjylland

Grisekødet er håndplukket økologiske Egholm grise

Forarbejdet på Rævhede Naturprodukter efter gammeldags håndværksmæssige produktionsprincipper

Lufttørret Egholm gris

Syltede små tomater

Rokkedahl kyllingesalat

Stegt kylling vendt med cremet dressing, svampe, asparges og revet Comandant fra Sønderhaven

Skagenrejer

Aioli på citron, mayo og økologiske kartofler

Slider med Gastro kalvespidsbryst

Kalven har vi røget og langtidsstegt, derefter revet og paneret

Coleslaw - Peberrods aioli

Stegt pølse på Egholm gris med Vendsysselost fra Sønderhaven

Grov æblesennep tilsmagt med blomsterhonning fra Lille Østergaard

Hjemmerøget flødehavarti

Krydret blommechutney

215,-

 

Kronborg frokost platte

Gammeldags modnede sild fra Hirtshals

 Vendt i kapers, krydderurter og løg

Hjemmelavet karrysalat

Rokkedahl kyllingesalat

Stegt kylling vendt med cremet dressing, svampe, asparges og revet Comandant fra Sønderhaven

Skagenrejer

Aioli på citron, mayo og økologiske kartofler

Friskrøget ålefilet fra Bjarnes røgeri i Thy

Røræg og purløg "En sand klassiker"

Islandsk varmrøget laks "piv" frisk fra egen ovn

Grov pesto på mandler, citron og krydderurter

Smørstegt Vesterhavs torskedelle

Råsyltede agurker og Kronborgs grove remo

Serveres med hjemmebagt brød, rugbrød fra Othello og smør fra Sønderhaven

195,-

 

Fish N chips

Saftig torskefilet fra Nordatlanten i sprød beer batter

Toppet med ærteskud og fennikel vendt i æble / ipa vinaigrette

Samt Sauce Tartare og fritter

185,-

 

 

Dampede muslinger fra Limfjorden

Friskhøstede økologiske linemuslinger 

Dampet med hvidvin, citron, urter, hvidløg og fløde

Aioli på hvidløg, mayo og økologiske kartofler

Serveres med sprøde fries

175,-

 

Kronborgs stjerneskud

To hjemme panerede rødspættefileter fra Kattegat

Aioli på citron, mayo og økologiske kartofler - æg fra Bøgebæk

Skagenrejer - grønne asparges - rød dressing

Vores egen super møre koldrøget laks fra Island

Ristet hjemmebagt brød

185,-

 

Nordjyllands største tartelet

Sprød kæmpe tartelet fra Othello bageren

Skøn stuvning på møre hønseoverlår fra Rokkedahl, fed sauce og hvide asparges

Toppet godt med persille

145,-

( kan du spise en mere koster den næste 98,- )

 

Luksus rejemad

Skagenrejer

Aioli på citron og mayo

Ristet brød - grønne asparges

135,-

 

Hjemme paneret rødspættefilet fra Kattegat

Skagenrejer - Aioli på citron og mayo

På rugbrød fra Othello - grønne asparges

125,-

 

Desserter

Håndlavet Valnøddetærte fra Camilla Bender i Nørresundby

Vaniljecreme - bærcoulis

69,-

 

Hjemmelavet jordbærlagkage

Toppet med flødeskum - bærcoulis

49,-

 

Tà selv isbar med 16 slags flødeis fra Vebbestrup samt Verdens bedste softice

Vafler, hjemmelavet guf, jordbærsauce, chokoladesauce og flødeboller

69,-

( Børn under 12 år 49,- )

 

Børneretter

Kun til børn under 12 år

 

Hjemme paneret rødspættefilet med fritter

Serveres med ketchup og grov remoulade

98,-

 

 

Børneplatte

Hjemmelavet frikadelle - øko æg med mayo - hønsesalat - tartelet

Gulerodstave - agurkestave 

98,-

 

Tre sprøde tarteletter

Skøn stuvning på møre hønseoverlår, fed sauce og hvide asparges

75,-

 

Pommes frites

Serveres med ketchup, grov remoulade

Gulerodstave - agurkestave

65,-

 

Luksus frokostanretning

Minimum 15 kuverter og skal forudbestilles mindst 2 dage i forvejen

 

Første servering ved bordet

Gammeldags modnede sild fra Hirtshals

 Vendt i kapers, krydderurter og løg

Hjemmelavet karrysalat

 

Anden servering ved bordet

Rokkedahl kyllingesalat

Stegt kylling vendt med cremet dressing, svampe, asparges og revet Comandant fra Sønderhaven

Friskrøget ålefilet fra Bjarnes røgeri i Thy

Røræg og purløg "En sand klassiker"

Islandsk varmrøget laks "piv" frisk fra egen ovn

Grov pesto på mandler, citron og krydderurter

 

Tredje servering ved bordet

Hjemme paneret rødspættefilet fra Kattegat

Skagenrejer - Aioli på citron og mayo

 

Fjerde servering ved bordet

Håndlavet Valnøddetærte fra Camilla Bender i Nørresundby

Vaniljecreme - bærcoulis

Pris pr person i alle aldre

 325,-