Vi holder lukket idag

Frokostkort

Fra 11,30 til 15,00

 

Smagen af Nordjylland

Platte med 6 lækkerier fra Nordjylland

Oksekødet er håndplukket Jysk kvæg fra Egholms græsenge

Forarbejdet på Rævhede Naturprodukter efter gammeldags håndværksmæssige produktionsprincipper

Luftørret okse

Grov olivenpesto

Rokkedahl kyllingesalat

Stegt kylling vendt med cremet dressing, svampe, asparges og masser af krydderurter

Koldvandsrejer fra Læsø

Aioli på citron, mayo og økologiske kartofler

Okserilette 

 Syltet spidskål - tomatrelish

Stegt krydret okse pølse 

Æblesennep

Hjemmerøget peberhavarti

Hybenmarmelade

195,-

 

Kronborg platte

Gammeldags modnede sild fra Hirtshals

 Vendt i kapers, krydderurter og løg

Hjemmelavet karrysalat

Rokkedahl kyllingesalat

Stegt kylling vendt med cremet dressing, svampe, asparges og masser af krydderurter

Koldvandsrejer fra Læsø

Aioli på citron, mayo og økologiske kartofler

Røget ålefilet fra Bjarnes røgeri i THY

Røræg og purløg "En sand klassiker"

Varmrøget laks "piv" frisk fra egen ovn

Dilddressing

Smørstegt Vesterhavs torskedelle

Råsyltede agurker og Kronborgs grove remo

Serveres med hjemmebagt brød, rugbrød fra Othello og smør fra Sønderhaven

175,-

 

Dampede muslinger fra Muslingeriet i Hvalpsund

Friskhøstede økologiske linemuslinger 

Dampet med hvidvin, smør og fløde

Aioli på hvidløg, mayo og økologiske kartofler

Serveres med sprøde fries

150,-

 

Kronborgs stjerneskud

To smørstegte rødspættefiletter fra Skagerak

Aioli på citron, mayo og økologiske kartofler - æg fra Bøgebæk

Koldvandsrejer fra Læsø - grønne asparges - rød dressing

Vores egen super møre koldrøget laks

Ristet hjemmebagt brød

175,-

 

Nordjyllands største tartelet

Sprød kæmpe tartelet fra Othello bageren

Skøn stuvning på møre hønseoverlår fra Rokkedahl, fed sauce og hvide asparges

Toppet godt med persille

135,-

( kan du spise en mere koster den næste 98,- )

 

Luksus rejemad

Koldvandsrejer fra Læsø

Aioli på citron, mayo og økologiske kartofler

Ristet brød - grønne asparges

125,-

 

Smørstegt rødspættefilet fra Skagerak

Koldvandsrejer fra Læsø - Aioli på citron, mayo og økologiske kartofler

På rugbrød fra Othello - grønne asparges

115,-

 

Desserter

Håndlavet Valnøddetærte fra Camilla Bender i Nørresundby

Double fraiche 50% fra Debelgaard - bærcoulis

65,-

 

Hjemmelavet jordbærlagkage

Toppet med flødeskum - bærcoulis

45,-

 

Tà selv isbar med 16 slags flødeis fra Vebbestrup samt Verdens bedste softice

Vafler, hjemmelavet guf, jordbærsauce, chokoladesauce og flødeboller

55,-,-

( Børn under 12 år 40,- )

 

Børneretter

Kun til børn under 12 år

 

2 lune fiskefrikadeller og fritter

Serveres med Heinz og grov remoulade

85,-

 

Tre sprøde tarteletter

Skøn stuvning på møre hønseoverlår, fed sauce og hvide asparges

75,-

 

Pommes frites

Serveres med Heinz, grov remoulade

Gulerodstave - agurkestave

65,-

 

Luksus frokostanretning

Minimum 10 kuverter og skal forudbestilles mindst 1 dag i forvejen

 

Første servering ved bordet

Gammeldags modnede sild fra Hirtshals

 Vendt i kapers, krydderurter og løg

Hjemmelavet karrysalat

 

Anden servering ved bordet

Rokkedahl kyllingesalat

Stegt kylling vendt med cremet dressing, svampe, asparges og masser af krydderurter

Røget ålefilet fra Bjarnes røgeri i THY

Røræg og purløg "En sand klassiker"

Varmrøget laks "piv" frisk fra egen ovn

Dilddressing

 

Tredje servering ved bordet

Smørstegt rødspættefilet fra Skagerak

Koldvandsrejer fra Læsø - Aioli på citron, mayo og økologiske kartofler

 

Fjerde servering ved bordet

Håndlavet Valnøddetærte fra Camilla Bender i Nørresundby

Double fraiche 50% fra Debelgaard - bærcoulis

Pris pr person i alle aldre

250,-