Frokostkort
( Vær opmærksom på prisstigninger pr 1/6-22 )
Fra 11,30 til 15,00
Smagen af Nordjylland
6 lækkerier fra Nordjylland
Grisekødet er håndplukket økologiske Egholm grise
Forarbejdet på Rævhede Naturprodukter efter gammeldags håndværksmæssige produktionsprincipper
Lufttørret Egholm gris
Syltede små tomater
Rokkedahl kyllingesalat
Stegt kylling vendt med cremet dressing, svampe, asparges og revet Comandant fra Sønderhaven
Skagenrejer
Aioli på citron, mayo og økologiske kartofler
Slider med Gastro kalvespidsbryst
Kalven har vi røget og langtidsstegt, derefter revet og paneret
Coleslaw - Peberrods aioli
Stegt pølse på Egholm gris med Vendsysselost fra Sønderhaven
Grov æblesennep tilsmagt med blomsterhonning fra Lille Østergaard
Hjemmerøget flødehavarti
Krydret blommechutney
205,- ( Pris pr 1/6-22 Kroner 215,- )
Kronborg frokost platte
Gammeldags modnede sild fra Hirtshals
Vendt i kapers, krydderurter og løg
Hjemmelavet karrysalat
Rokkedahl kyllingesalat
Stegt kylling vendt med cremet dressing, svampe, asparges og revet Comandant fra Sønderhaven
Skagenrejer
Aioli på citron, mayo og økologiske kartofler
Friskrøget ålefilet fra Bjarnes røgeri i Thy
Røræg og purløg "En sand klassiker"
Varmrøget laks "piv" frisk fra egen ovn
Grov pesto på mandler, citron og krydderurter
Smørstegt Vesterhavs torskedelle
Råsyltede agurker og Kronborgs grove remo
Serveres med hjemmebagt brød, rugbrød fra Othello og smør fra Sønderhaven
185,- ( Pris pr 1/6-22 Kroner 195,- )
Dampede muslinger fra Limfjorden
Friskhøstede økologiske linemuslinger
Dampet med hvidvin, citron, urter, hvidløg og fløde
Aioli på hvidløg, mayo og økologiske kartofler
Serveres med sprøde fries
169,- ( Pris pr 1/6-22 Kroner 175,- )
Kronborgs stjerneskud
To stegte Vesterhavs rødspættefileter
Aioli på citron, mayo og økologiske kartofler - æg fra Bøgebæk
Skagenrejer - grønne asparges - rød dressing
Vores egen super møre koldrøget laks
Ristet hjemmebagt brød
179,- ( Pris pr 1/6-22 Kroner 185,- )
Nordjyllands største tartelet
Sprød kæmpe tartelet fra Othello bageren
Skøn stuvning på møre hønseoverlår fra Rokkedahl, fed sauce og hvide asparges
Toppet godt med persille
139,- ( Pris pr 1/6-22 Kroner 145,- )
( kan du spise en mere koster den næste 98,- )
Luksus rejemad
Skagenrejer
Aioli på citron, mayo og økologiske kartofler
Ristet brød - grønne asparges
129,- ( Pris pr 1/6-22 Kroner 135,-,- )
Stegt Vesterhavs rødspættefilet
Skagenrejer - Aioli på citron og mayo
På rugbrød fra Othello - grønne asparges
119,- ( Pris pr 1/6-22 Kroner 125,- )
Desserter
Håndlavet Valnøddetærte fra Camilla Bender i Nørresundby
Vaniljecreme - bærcoulis
69,-
Hjemmelavet jordbærlagkage
Toppet med flødeskum - bærcoulis
49,-
Tà selv isbar med 16 slags flødeis fra Vebbestrup samt Verdens bedste softice
Vafler, hjemmelavet guf, jordbærsauce, chokoladesauce og flødeboller
69,-
( Børn under 12 år 49,- )
Børneretter
Kun til børn under 12 år
Stegt Vesterhavs rødspættefilet med fritter
Serveres med ketchup og grov remoulade
98,-
Hjemmelavet lasagne på Jersey kvæg fra Egholm
Serveres med hjemmebagt brød
Gulerodstave - agurkestave
98,-
Tre sprøde tarteletter
Skøn stuvning på møre hønseoverlår, fed sauce og hvide asparges
75,-
Pommes frites
Serveres med ketchup, grov remoulade
Gulerodstave - agurkestave
65,-
Luksus frokostanretning
Minimum 15 kuverter og skal forudbestilles mindst 2 dage i forvejen
Første servering ved bordet
Gammeldags modnede sild fra Hirtshals
Vendt i kapers, krydderurter og løg
Hjemmelavet karrysalat
Anden servering ved bordet
Rokkedahl kyllingesalat
Stegt kylling vendt med cremet dressing, svampe, asparges og revet Comandant fra Sønderhaven
Friskrøget ålefilet fra Bjarnes røgeri i Thy
Røræg og purløg "En sand klassiker"
Varmrøget laks "piv" frisk fra egen ovn
Grov pesto på mandler, citron og krydderurter
Tredje servering ved bordet
Stegt Vesterhavs rødspættefilet
Skagenrejer - Aioli på citron og mayo
Fjerde servering ved bordet
Håndlavet Valnøddetærte fra Camilla Bender i Nørresundby
Vaniljecreme - bærcoulis
Pris pr person i alle aldre
298,- ( Pris pr 1/6-22 Kroner 325,- )