Frokostkort
Fra 11,30 til 15,00
Smagen af Nordjylland
Platte med 6 lækkerier fra Nordjylland
Oksekødet er håndplukket Jysk kvæg fra Egholms græsenge
Forarbejdet på Rævhede Naturprodukter efter gammeldags håndværksmæssige produktionsprincipper
Tørsaltet, bøgerøget og lufttørret okseinderlår
Grov olivenpesto
Rokkedahl kyllingesalat
Stegt kylling vendt med cremet dressing, svampe, asparges og masser af krydderurter
Koldvandsrejer fra Læsø
Aioli på citron, mayo og økologiske kartofler
Slider med okserilette
Syltet spidskål - tomatrelish
Stegt krydret okse pølse
Æblesennep
Hjemmerøget peberhavarti
Hybenmarmelade
195,-
Kronborg platte
Gammeldags modnede sild fra Hirtshals
Vendt i kapers, krydderurter og løg
Hjemmelavet karrysalat
Rokkedahl kyllingesalat
Stegt kylling vendt med cremet dressing, svampe, asparges og masser af krydderurter
Koldvandsrejer fra Læsø
Aioli på citron, mayo og økologiske kartofler
Røget ålefilet fra Bjarnes røgeri i THY
Røræg og purløg "En sand klassiker"
Varmrøget laks "piv" frisk fra egen ovn
Dilddressing
Smørstegt Vesterhavs torskedelle
Råsyltede agurker og Kronborgs grove remo
Serveres med hjemmebagt brød, rugbrød fra Othello og smør fra Sønderhaven
175,-
Dampede muslinger fra Muslingeriet i Hvalpsund
Friskhøstede økologiske linemuslinger
Dampet med hvidvin, smør og fløde
Aioli på hvidløg, mayo og økologiske kartofler
Serveres med sprøde fries
150,-
Kronborgs stjerneskud
To smørstegte rødspættefiletter fra Skagerak
Aioli på citron, mayo og økologiske kartofler - æg fra Bøgebæk
Koldvandsrejer fra Læsø - grønne asparges - rød dressing
Vores egen super møre koldrøget laks
Ristet hjemmebagt brød
175,-
Nordjyllands største tartelet
Sprød kæmpe tartelet fra Othello bageren
Skøn stuvning på møre hønseoverlår fra Rokkedahl, fed sauce og hvide asparges
Toppet godt med persille
135,-
( kan du spise en mere koster den næste 98,- )
Luksus rejemad
Koldvandsrejer fra Læsø
Aioli på citron, mayo og økologiske kartofler
Ristet brød - grønne asparges
125,-
Smørstegt rødspættefilet fra Skagerak
Koldvandsrejer fra Læsø - Aioli på citron, mayo og økologiske kartofler
På rugbrød fra Othello - grønne asparges
115,-
Desserter
Håndlavet Valnøddetærte fra Camilla Bender i Nørresundby
Double fraiche 50% fra Debelgaard - bærcoulis
65,-
Hjemmelavet jordbærlagkage
Toppet med flødeskum - bærcoulis
45,-
Tà selv isbar med 16 slags flødeis fra Vebbestrup samt Verdens bedste softice
Vafler, hjemmelavet guf, jordbærsauce, chokoladesauce og flødeboller
55,-,-
( Børn under 12 år 40,- )
Børneretter
Kun til børn under 12 år
2 lune fiskefrikadeller og fritter
Serveres med Heinz og grov remoulade
85,-
Tre sprøde tarteletter
Skøn stuvning på møre hønseoverlår, fed sauce og hvide asparges
75,-
Pommes frites
Serveres med Heinz, grov remoulade
Gulerodstave - agurkestave
65,-
Luksus frokostanretning
Minimum 10 kuverter og skal forudbestilles mindst 1 dag i forvejen
Første servering ved bordet
Gammeldags modnede sild fra Hirtshals
Vendt i kapers, krydderurter og løg
Hjemmelavet karrysalat
Anden servering ved bordet
Rokkedahl kyllingesalat
Stegt kylling vendt med cremet dressing, svampe, asparges og masser af krydderurter
Røget ålefilet fra Bjarnes røgeri i THY
Røræg og purløg "En sand klassiker"
Varmrøget laks "piv" frisk fra egen ovn
Dilddressing
Tredje servering ved bordet
Smørstegt rødspættefilet fra Skagerak
Koldvandsrejer fra Læsø - Aioli på citron, mayo og økologiske kartofler
Fjerde servering ved bordet
Håndlavet Valnøddetærte fra Camilla Bender i Nørresundby
Double fraiche 50% fra Debelgaard - bærcoulis
Pris pr person i alle aldre
250,-