Påskefrokost
4 serveringer
Vi servere kun denne menu til frokost til påske ( Der kan dog stadig bestilles børneretter )
Første servering ved bordet
Hjemmelavede karrysild
På gammeldags modnede sild fra Hirtshals
Vendt i cremet karrydressing - æbler - kapers
Toppet med dild og løgringe
Serveres med rugbrød fra Othello og hjemmepisket smør med flagesalt
Anden servering ved bordet
Rokkedahl kyllingesalat
Stegt kylling vendt med cremet dressing, svampe, asparges og revet Comandant fra Sønderhaven
Toppet med Bøgerøget hjorteinderlår fra Rævhede Naturprodukter
Fyldte djævleæg på øko æg fra Bøgebæk
Rørt med mayo, grov sennep, et nip tabasco og sort peber
Toppet med de bedste håndpillede rejer
Vores egen hjemmerøget laks
Toppet med salsa på fennikel, æble, kapers og dild vendt med grov sennep og citron
Tredje servering ved bordet
Hjemme paneret rødspættefilet fra Kattegat
De bedste håndpillede rejer - Citron mayo
Fjerde servering ved bordet
Hjemmelavet cheesecake
Knasende bund - skøn appelsincreme
Toppet med syrlig appelsingele
Pris pr person i alle aldre
325,-