Søndag Kl. 11:30 - 21:00

Selskabsmenu

 

Forret på tallerken

Fisketallerken

Vores egen super møre koldrøget laks

De bedste håndpillede rejer

Pesto - Agurk - Mizuna 

Samt en mayo tilsmagt med krydderurter, grønne asparges og kartofler

Serveres med hjemmebagt brød og hjemmepisket smør med flagesalt

Eller 

Rokkedahl kyllingesalat

Stegt kylling vendt med cremet dressing, svampe, asparges og revet Comandant fra Sønderhaven

Råsyltede tyttebær - Comandant osteflage

Toppet med Bøgerøget hjorteinderlår fra Rævhede Naturprodukter

 

Hovedret på bordet som tà selv

Super mør Flanksteak på kornfodret Hereford

Lækker og cremet bearnaise

Serveres med kartofler fra Lille Østergaard vendt med kørvel og løvstikke

Grillet squash vendt med olivenolie, grov sennep, citron og flagesalt

Blomkåls popkorn 

 ( Små buketter af blomkål paneret i panko og parmesan )

 

Dessert på tallerken

Hjemmelavet cheesecake

Knasende bund - skøn appelsincreme 

Toppet med syrlig appelsingele

 

Pris pr person 375,-

Minimum 40 personer

 

Tilkøb af drikkevarer ad libitum i 4 timer fra i sætter jer til bords

Hvidvin, rødvin, flaske øl, sodavand og filtreret vand med og uden brus

Pris pr person 275,-

1 ekstra time drikkevarer ad libitum 75,-