Selskabsmenu
Forret på tallerken
Fisketallerken
Vores egen super møre koldrøget laks
De bedste håndpillede rejer
Pesto - Agurk - Mizuna
Samt en mayo tilsmagt med krydderurter, grønne asparges og kartofler
Serveres med hjemmebagt brød og hjemmepisket smør med flagesalt
Eller
Rokkedahl kyllingesalat
Stegt kylling vendt med cremet dressing, svampe, asparges og revet Comandant fra Sønderhaven
Råsyltede tyttebær - Comandant osteflage
Toppet med Bøgerøget hjorteinderlår fra Rævhede Naturprodukter
Hovedret på bordet som tà selv
Super mør Flanksteak på kornfodret Hereford
Lækker og cremet bearnaise
Serveres med kartofler fra Lille Østergaard vendt med kørvel og løvstikke
Grillet squash vendt med olivenolie, grov sennep, citron og flagesalt
Blomkåls popkorn
( Små buketter af blomkål paneret i panko og parmesan )
Dessert på tallerken
Hjemmelavet cheesecake
Knasende bund - skøn appelsincreme
Toppet med syrlig appelsingele
Pris pr person 375,-
Minimum 40 personer
Tilkøb af drikkevarer ad libitum i 4 timer fra i sætter jer til bords
Hvidvin, rødvin, flaske øl, sodavand og filtreret vand med og uden brus
Pris pr person 275,-
1 ekstra time drikkevarer ad libitum 75,-