Søndag Kl. 11:30 - 21:00

Påskemenuen

4 serveringer

Vi servere kun denne menu til frokost til påske ( Der kan dog stadig bestilles børneretter )


 

Første servering ved bordet

Hjemmelavede karrysild

På Christianssøpigens marinerede sild

Cremet karrydressing, æbler og kapers

Toppet med dild og syltede rødløg

Serveres med groft rugbrød fra Othello og hjemmepisket smør med flagesalt

 

Anden servering ved bordet

Varmrøget andebryst a la orange

Serveres med kompot på rabarber, pære, honning og rosmarin

Fyldte djævleæg fra Bøgebæk

Rørt med mayo, citron, mild chili og sort peber

Toppet med de bedste håndpillede rejer 

Super mør hjemmerøget laks

Anrettet med cremet rævesauce og fennikel, syltet æble og dild vendt med citrus

Serveres med hjemmebagt kartoffelbrød og valnøddebrød
 

 

Tredje servering ved bordet

Pankopaneret rødspættefilet fra Sæby

Råsyltede agurker - råsyltede tyttebær - grov hjemmerørt remoulade

 

Fjerde servering ved bordet

Hjemmelavet skovbærlagkage

Toppet med flødeskum og appelsincoulis

Pris pr person i alle aldre

 345,-