Søndag Kl. 11:30 - 21:00

Frokostkort

Fra 11,30 til 14,15

 

Smagen af Nordjylland

6 lækkerier fra Nordjylland

 

Bøgerøget hjorteinderlår fra Rævhede Naturprodukter

Tørsaltet, bøgerøget og lufttørret

Salsa på røgede urter - Comandant osteflage

Skøn kyllingesalat på Rokkedahl kylling

Stegt kylling vendt med cremet dressing, svampe, asparges og revet Comandant fra Sønderhaven

Skagensalat

De bedste håndpillede rejer vendt med stenbidderrogn, creme fraiche, dild og citron

Slider med rilette på kornfodret Hereford spidsbryst

Oksen har vi røget og langtidsstegt, derefter rørt med urter og flødeost. Til sidst paneret og friteret

Råsyltede agurker - Peberrodsmayo

Stegt pølse fra Rævheden på egen opskrift med Vendsysselost fra Sønderhaven

Grov æblesennep tilsmagt med blomsterhonning fra Lille Østergaard

Hjemmerøget flødehavarti

Hybenkompot med æbler og solbær

Serveres med hjemmebagt brød, rugbrød fra Othello og hjemmepisket smør med flagesalt

245,-

 

Kronborg frokost platte

Gammeldags modnede sild fra Hirtshals

 Toppet med kapers, krydderurter og løg

Hjemmelavet karrysalat

Skøn kyllingesalat på Rokkedahl kylling

Stegt kylling vendt med cremet dressing, svampe, asparges og revet Comandant fra Sønderhaven

Skagensalat

De bedste håndpillede rejer vendt med stenbidderrogn, creme fraiche, dild og citron

Bjarnes varmrøgede ål fra Skovsted ålefarm

Masser af røg, lidt salt og en stor portion kærlighed

Røræg på øko æg fra Bøgebæk

Vores egen hjemmerøget laks

Toppet med salsa på fennikel, æble, kapers og dild vendt med grov sennep og citron

Smørstegt torskedelle

Råsyltede agurker og grov hjemmerørt remoulade

Serveres med hjemmebagt brød, rugbrød fra Othello og hjemmepisket smør med flagesalt

225,-

 

Fish N chips

Saftig torskefilet fra Nordatlanten i sprød beer batter

Toppet med syltet æble og fennikel 

Samt Sauce tartare, ærte/ persille mayo og fritter

185,-

 

Kronborgs stjerneskud

To hjemme panerede rødspættefileter fra Kattegat

Citronmayo - Øko æg fra Bøgebæk

De bedste håndpillede rejer - grønne asparges - rød dressing

Vores egen super møre koldrøget laks

Ristet hjemmebagt brød

195,-

 

Nordjyllands største tartelet

Sprød kæmpe tartelet fra Othello bageren

Skøn stuvning på møre hønseoverlår fra Rokkedahl, fed sauce og hvide asparges

Toppet godt med persille

155,-

( kan du spise en mere koster den næste 98,- )

 

Lune smørstegte torskedeller

Råsyltede agurker - råsyltede tyttebær - grov hjemmerørt remoulade

Serveres med rugbrød fra Othello og hjemmepisket smør med flagesalt

135,-

 

Klassisk rejemad

De bedste håndpillede rejer

Citronmayo

Ristet hjemmebagt kartoffelbrød - grønne asparges

135,-

 

Hjemme paneret rødspættefilet fra Kattegat

De bedste håndpillede rejer - Citronmayo

På rugbrød fra Othello - grønne asparges

125,-

 

Rokkedahl kyllingesalat

Stegt kylling vendt med cremet dressing, svampe, asparges og revet Comandant fra Sønderhaven

Hjemmesyltede agurker - råsyltede tyttebær

Toppet med Bøgerøget hjorteinderlår fra Rævhede Naturprodukter

Ristet hjemmebagt kartoffelbrød

110,-

 

Desserter

Håndlavet Valnøddetærte fra Camilla Bender i Nørresundby

Vaniljecreme - bærcoulis

69,-

 

Hjemmelavet jordbærlagkage

Toppet med flødeskum - bærcoulis

49,-

 

Tà selv isbar med 16 slags flødeis fra Vebbestrup samt Verdens bedste softice

Vafler, hjemmelavet guf, jordbærsauce, chokoladesauce og flødeboller

69,-

( Børn under 12 år 49,- )

 

Børneretter

Kun til børn under 12 år

 

Hjemme paneret rødspættefilet med fritter

Serveres med ketchup og grov remoulade

98,-

 

Hjemme panerede kyllingefingre med fritter

Sprød inderfilet vendt i knust cornflakes og friteret

Råsyltede agurker

Serveres med ketchup og grov remoulade

98,-

 

Tre sprøde tarteletter

Skøn stuvning på møre hønseoverlår, fed sauce og hvide asparges

75,-

 

Pommes frites

Serveres med ketchup, grov remoulade

Gulerodstave - agurkestave

65,-

 

Luksus frokostanretning

Minimum 15 kuverter og skal forudbestilles mindst 2 dage i forvejen

 

Første servering ved bordet

Gammeldags modnede sild fra Hirtshals

 Vendt i kapers, krydderurter og løg

Hjemmelavet karrysalat

 

Anden servering ved bordet

Rokkedahl kyllingesalat

Stegt kylling vendt med cremet dressing, svampe, asparges og revet Comandant fra Sønderhaven

Bjarnes varmrøgede ål fra Skovsted ålefarm

Masser af røg, lidt salt og en stor portion kærlighed

Røræg på øko æg fra Bøgebæk

Vores egen hjemmerøget laks

Toppet med salsa på fennikel, æble, kapers og dild vendt med grov sennep og citron

 

Tredje servering ved bordet

Hjemme paneret rødspættefilet fra Kattegat

De bedste håndpillede rejer - Citronmayo

 

Fjerde servering ved bordet

Håndlavet Valnøddetærte fra Camilla Bender i Nørresundby

Vaniljecreme - bærcoulis

Pris pr person i alle aldre

 325,-