Frokostkort
Fra 11,30 til 14,15
Smagen af Nordjylland
6 lækkerier fra Nordjylland
Bøgerøget hjorteinderlår fra Rævhede Naturprodukter
Tørsaltet, bøgerøget og lufttørret
Salsa på røgede urter - Comandant osteflage
Skøn kyllingesalat på Rokkedahl kylling
Stegt kylling vendt med cremet dressing, svampe, asparges og revet Comandant fra Sønderhaven
Skagensalat
De bedste håndpillede rejer vendt med stenbidderrogn, creme fraiche, dild og citron
Slider med rilette på kornfodret Hereford spidsbryst
Oksen har vi røget og langtidsstegt, derefter rørt med urter og flødeost. Til sidst paneret og friteret
Råsyltede agurker - Peberrodsmayo
Stegt pølse fra Rævheden på egen opskrift med Vendsysselost fra Sønderhaven
Grov æblesennep tilsmagt med blomsterhonning fra Lille Østergaard
Hjemmerøget flødehavarti
Hybenkompot med æbler og solbær
Serveres med hjemmebagt brød, rugbrød fra Othello og hjemmepisket smør med flagesalt
245,-
Kronborg frokost platte
Gammeldags modnede sild fra Hirtshals
Toppet med kapers, krydderurter og løg
Hjemmelavet karrysalat
Skøn kyllingesalat på Rokkedahl kylling
Stegt kylling vendt med cremet dressing, svampe, asparges og revet Comandant fra Sønderhaven
Skagensalat
De bedste håndpillede rejer vendt med stenbidderrogn, creme fraiche, dild og citron
Bjarnes varmrøgede ål fra Skovsted ålefarm
Masser af røg, lidt salt og en stor portion kærlighed
Røræg på øko æg fra Bøgebæk
Vores egen hjemmerøget laks
Toppet med salsa på fennikel, æble, kapers og dild vendt med grov sennep og citron
Smørstegt torskedelle
Råsyltede agurker og grov hjemmerørt remoulade
Serveres med hjemmebagt brød, rugbrød fra Othello og hjemmepisket smør med flagesalt
225,-
Fish N chips
Saftig torskefilet fra Nordatlanten i sprød beer batter
Toppet med syltet æble og fennikel
Samt Sauce tartare, ærte/ persille mayo og fritter
185,-
Kronborgs stjerneskud
To hjemme panerede rødspættefileter fra Kattegat
Citronmayo - Øko æg fra Bøgebæk
De bedste håndpillede rejer - grønne asparges - rød dressing
Vores egen super møre koldrøget laks
Ristet hjemmebagt brød
195,-
Nordjyllands største tartelet
Sprød kæmpe tartelet fra Othello bageren
Skøn stuvning på møre hønseoverlår fra Rokkedahl, fed sauce og hvide asparges
Toppet godt med persille
155,-
( kan du spise en mere koster den næste 98,- )
Lune smørstegte torskedeller
Råsyltede agurker - råsyltede tyttebær - grov hjemmerørt remoulade
Serveres med rugbrød fra Othello og hjemmepisket smør med flagesalt
135,-
Klassisk rejemad
De bedste håndpillede rejer
Citronmayo
Ristet hjemmebagt kartoffelbrød - grønne asparges
135,-
Hjemme paneret rødspættefilet fra Kattegat
De bedste håndpillede rejer - Citronmayo
På rugbrød fra Othello - grønne asparges
125,-
Rokkedahl kyllingesalat
Stegt kylling vendt med cremet dressing, svampe, asparges og revet Comandant fra Sønderhaven
Hjemmesyltede agurker - råsyltede tyttebær
Toppet med Bøgerøget hjorteinderlår fra Rævhede Naturprodukter
Ristet hjemmebagt kartoffelbrød
110,-
Desserter
Håndlavet Valnøddetærte fra Camilla Bender i Nørresundby
Vaniljecreme - bærcoulis
69,-
Hjemmelavet jordbærlagkage
Toppet med flødeskum - bærcoulis
49,-
Tà selv isbar med 16 slags flødeis fra Vebbestrup samt Verdens bedste softice
Vafler, hjemmelavet guf, jordbærsauce, chokoladesauce og flødeboller
69,-
( Børn under 12 år 49,- )
Børneretter
Kun til børn under 12 år
Hjemme paneret rødspættefilet med fritter
Serveres med ketchup og grov remoulade
98,-
Hjemme panerede kyllingefingre med fritter
Sprød inderfilet vendt i knust cornflakes og friteret
Råsyltede agurker
Serveres med ketchup og grov remoulade
98,-
Tre sprøde tarteletter
Skøn stuvning på møre hønseoverlår, fed sauce og hvide asparges
75,-
Pommes frites
Serveres med ketchup, grov remoulade
Gulerodstave - agurkestave
65,-
Luksus frokostanretning
Minimum 15 kuverter og skal forudbestilles mindst 2 dage i forvejen
Første servering ved bordet
Gammeldags modnede sild fra Hirtshals
Vendt i kapers, krydderurter og løg
Hjemmelavet karrysalat
Anden servering ved bordet
Rokkedahl kyllingesalat
Stegt kylling vendt med cremet dressing, svampe, asparges og revet Comandant fra Sønderhaven
Bjarnes varmrøgede ål fra Skovsted ålefarm
Masser af røg, lidt salt og en stor portion kærlighed
Røræg på øko æg fra Bøgebæk
Vores egen hjemmerøget laks
Toppet med salsa på fennikel, æble, kapers og dild vendt med grov sennep og citron
Tredje servering ved bordet
Hjemme paneret rødspættefilet fra Kattegat
De bedste håndpillede rejer - Citronmayo
Fjerde servering ved bordet
Håndlavet Valnøddetærte fra Camilla Bender i Nørresundby
Vaniljecreme - bærcoulis
Pris pr person i alle aldre
325,-