Frokostkort
Fra 11,30 til 14,15
Smagen af Nordjylland
6 lækkerier fra Nordjylland
Serveres som samlet platte
Bøgerøget hjorteinderlår fra Rævhede Naturprodukter
Tørsaltet, bøgerøget og lufttørret
Ostecreme på Comandant fra Sønderhaven - Sprød osteflage fra Sønderhaven
Skøn kyllingesalat på Rokkedahl kylling
Stegt kylling vendt med cremet dressing, syltede svampe, bladselleri og revet Comandant fra Sønderhaven
Skagensalat
De bedste håndpillede rejer vendt med stenbidderrogn, creme fraiche, dild, agurk og citron
Hjortekroket
Sprød pankopaneret kroket på hjort fra Rævhede, Hereford og kartofler
Rødbedecreme med peberrod - Gastrik
Stegt pølse fra Rævheden på egen opskrift med Vendsysselost fra Sønderhaven
Grov æblesennep tilsmagt med blomsterhonning fra Lille Østergaard
Hjemmerøget flødehavarti
Blomme / rabarber kompot med vanille
Serveres med hjemmebagt brød, rugbrød fra Othello og hjemmepisket smør med flagesalt
265,-
Kronborg frokost platte
Gammeldags modnede sild fra Hirtshals
Toppet med hjemmelavet karrysalat og kapers
Skøn kyllingesalat på Rokkedahl kylling
Stegt kylling vendt med cremet dressing, syltede svampe, bladselleri og revet Comandant fra Sønderhaven
Skagensalat
De bedste håndpillede rejer vendt med stenbidderrogn, creme fraiche, dild, agurk og citron
Bjarnes varmrøgede ål fra Skovsted ålefarm
Masser af røg, lidt salt og en stor portion kærlighed
Æggestand på økologiske "Solblomme" æg
Hjemmerøget laks fra Færøerne
Toppet med fennikel, syltet rødløg og dild og rævedressing
Hjemmelavet fiskefrikadelle
Råsyltede agurker og grov hjemmerørt remoulade
Serveres med hjemmebagt brød, rugbrød fra Othello og hjemmepisket smør med flagesalt
245,-
Fish N chips
Saftig torskefilet fra Nordatlanten i sprød beer batter
Toppet med fennikel, syltet rødløg og dild
Samt Sauce tartare, ærte/ persille mayo og fritter
185,-
Kronborgs stjerneskud
To pankopanerede rødspættefileter fra Sæby
Citronmayo - Øko "Solblomme" æg
De bedste håndpillede rejer - syltede grønne asparges - skaldyrsdressing
Super mør koldrøget laks fra vores eget røgeri
Ristet hjemmebagt brød
225,-
Nordjyllands største tartelet
Sprød kæmpe tartelet fra Othello bageren
Skøn stuvning på møre hønseoverlår fra Rokkedahl, fed sauce og hvide asparges
Toppet godt med persille
165,-
( kan du spise en mere koster den næste 98,- )
Lune hjemmelavede fiskedeller
Råsyltede agurker - råsyltede tyttebær - grov hjemmerørt remoulade
Serveres med rugbrød fra Othello og hjemmepisket smør med flagesalt
135,-
Klassisk rejemad
De bedste håndpillede rejer
Citronmayo
Ristet hjemmebagt kartoffelbrød - syltede grønne asparges
155,-
Pankopaneret rødspættefilet fra Sæby
De bedste håndpillede rejer - Citronmayo
På rugbrød fra Othello - syltede grønne asparges
135,-
Rokkedahl kyllingesalat
Stegt kylling vendt med cremet dressing, syltede svampe, bladselleri og revet Vendsysselost fra Sønderhaven
Hjemmesyltede agurker - råsyltede tyttebær
Toppet med Bøgerøget hjorteinderlår fra Rævhede Naturprodukter
Ristet hjemmebagt kartoffelbrød
125,-
Kronborgs Signatur sommersalat
Små stykker med stegt kylling fra Rokkedahl
Små lækre sprøde salater og romaine
Ristede solsikkekerner og råsyltede tyttebær
Husets signaturdressing - Sprødt Comandant ost fra Sønderhaven
Serveres med hjemmebagt brød og hjemmepisket smør med flagesalt
155,-
Desserter
Håndlavet Valnøddetærte fra Camilla Bender i Nørresundby
Vaniljecreme - bærcoulis
69,-
Hjemmelavet skovbærlagkage
Toppet med flødeskum - bærcoulis
49,-
Tà selv isbar med 16 slags flødeis fra Vebbestrup samt Verdens bedste softice
Vafler, hjemmelavet guf, jordbærsauce, chokoladesauce og flødeboller
69,-
( Børn under 12 år 49,- )
Børneretter
Kun til børn under 12 år
Pankopaneret rødspættefilet med fritter
Serveres med ketchup og mayo
98,-
Hjemme panerede kyllingefingre med fritter
Rokkedahl kylling vendt i panko og friteret
Serveres med ketchup og mayo
98,-
Tre sprøde tarteletter
Skøn stuvning på møre hønseoverlår, fed sauce og hvide asparges
75,-
Pommes frites
Serveres med ketchup og mayo
Gulerodstave - agurkestave
65,-
Luksus frokostanretning
Minimum 20 kuverter og skal forudbestilles mindst 2 dage i forvejen
Første servering ved bordet
Gammeldags modnede sild fra Hirtshals
Toppet med hjemmelavet karrysalat og kapers
Anden servering ved bordet
Skøn kyllingesalat på Rokkedahl kylling
Stegt kylling vendt med cremet dressing, syltede svampe, bladselleri og revet Comandant fra Sønderhaven
Skagensalat
De bedste håndpillede rejer vendt med stenbidderrogn, creme fraiche, dild, agurk og citron
Hjemmerøget laks fra Færøerne
Toppet med fennikel, syltet rødløg og dild
Tredje servering ved bordet
Pankopaneret rødspættefilet fra Sæby
Råsyltede agurker - råsyltede tyttebær - grov hjemmerørt remoulade
Fjerde servering ved bordet
Håndlavet Valnøddetærte fra Camilla Bender i Nørresundby
Vaniljecreme - bærcoulis
Pris pr person i alle aldre
345,-