Påskemenuen
4 serveringer
Vi servere kun denne menu til frokost til påske ( Der kan dog stadig bestilles børneretter )
Vi kører med denne menu hele påsken til frokost
Altså torsdag, fredag, lørdag, søndag og mandag
Første servering ved bordet
Hjemmelavede karrysild
På Gammeldags modnede sild fra Hirtshals
Cremet karrydressing, æbler og kapers
Toppet med dild og syltede rødløg
Serveres med groft rugbrød fra Othello og hjemmepisket smør med flagesalt
Anden servering ved bordet
Skøn kyllingesalat på Rokkedahl kylling
Stegt kylling vendt med cremet dressing, syltede svampe, bladselleri og revet Comandant fra Sønderhaven
Skagensalat
De bedste håndpillede rejer vendt med stenbidderrogn, creme fraiche, dild, agurk og citron
Hjemmerøget laks fra Færøerne
Toppet med fennikel, syltet rødløg og dild
Tredje servering ved bordet
Pankopaneret rødspættefilet fra Sæby
Råsyltede agurker - råsyltede tyttebær - grov hjemmerørt remoulade
Fjerde servering ved bordet
Bedstemors rabarbertærte fra Bæchs ved Mariager Fjord
Virkelig lækker rabarbertærte - som i gamle dage - med crunchy topping
Serveres med vaniljecreme og bærcoulis
Pris pr person i alle aldre
345,-