Vi holder lukket idag

Påskemenuen

4 serveringer

Vi servere kun denne menu til frokost til påske ( Der kan dog stadig bestilles børneretter )

Vi kører med denne menu hele påsken til frokost

Altså torsdag, fredag, lørdag, søndag og mandag


 

Første servering ved bordet

Hjemmelavede karrysild

På Gammeldags modnede sild fra Hirtshals

Cremet karrydressing, æbler og kapers

Toppet med dild og syltede rødløg

Serveres med groft rugbrød fra Othello og hjemmepisket smør med flagesalt

 

Anden servering ved bordet

Skøn kyllingesalat på Rokkedahl kylling

Stegt kylling vendt med cremet dressing, syltede svampe, bladselleri og revet Comandant fra Sønderhaven

Skagensalat

De bedste håndpillede rejer vendt med stenbidderrogn, creme fraiche, dild, agurk og citron

Hjemmerøget laks fra Færøerne

Toppet med fennikel, syltet rødløg og dild

 

Tredje servering ved bordet

Pankopaneret rødspættefilet fra Sæby

Råsyltede agurker - råsyltede tyttebær - grov hjemmerørt remoulade

 

Fjerde servering ved bordet

Bedstemors rabarbertærte fra Bæchs ved Mariager Fjord

Virkelig lækker rabarbertærte - som i gamle dage - med crunchy topping

Serveres med vaniljecreme og bærcoulis

Pris pr person i alle aldre

 345,-