Påskemenuen
4 serveringer
Vi servere kun denne menu til frokost til påske ( Der kan dog stadig bestilles børneretter )
Første servering ved bordet
Hjemmelavede karrysild
På Christianssøpigens marinerede sild
Cremet karrydressing, æbler og kapers
Toppet med dild og syltede rødløg
Serveres med groft rugbrød fra Othello og hjemmepisket smør med flagesalt
Anden servering ved bordet
Varmrøget andebryst a la orange
Serveres med kompot på rabarber, pære, honning og rosmarin
Fyldte djævleæg fra Bøgebæk
Rørt med mayo, citron, mild chili og sort peber
Toppet med de bedste håndpillede rejer
Super mør hjemmerøget laks
Anrettet med cremet rævesauce og fennikel, syltet æble og dild vendt med citrus
Serveres med hjemmebagt kartoffelbrød og valnøddebrød
Tredje servering ved bordet
Pankopaneret rødspættefilet fra Sæby
Råsyltede agurker - råsyltede tyttebær - grov hjemmerørt remoulade
Fjerde servering ved bordet
Hjemmelavet skovbærlagkage
Toppet med flødeskum og appelsincoulis
Pris pr person i alle aldre
345,-